Tel: (038) 453 13 37 E-mail: info@kemerink.nl

Wij blijven geopend. Wilt u de regels van de Rijksoverheid.nl naleven bij een bezoek aan onze praktijk?

Wij blijven geopend. Wilt u de regels van de Rijksoverheid.nl naleven bij een bezoek aan onze praktijk?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kemerink vind het belangrijk om duurzaamheid na te streven. Wij houden rekening met de gevolgen van onze acties op mens, milieu en samenleving.

Om zo goed mogelijk om te gaan met wat de aarde ons geeft streven wij intern naar papierloos dossiervorming, letten wij op de verwarming en worden alleen de benodigde ruimtes verlicht, en kiezen bij de inkoop van producten en diensten niet alleen op de prijs, maar ook op de effecten van de inkoop op mens en milieu en gaan slim om met de grondstoffen.

Wij geven eerlijke en duidelijke informatie aan cliënten.

Wij zijn maatschappelijk betrokken en actief.

Je zoekt een werkomgeving waarin je je niet alleen in de diepte maar ook in de volle breedte kunt ontwikkelen. Wij bieden je een inspirerende plek waar je de kans krijgt om samen te werken aan optimaal voet- en bewegingscomfort van de klant.

Wil je meebouwen en geloof je in onze integrale aanpak? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur je motivatie en een CV naar pberg@kemerink.nl of ter attentie van Peter van den Berg naar Kemerink voet & beweging, Radewijnsstraat 8, 8022 BG Zwolle of telefonisch op nummer 038-4531337.