Wilt u de regels van de Rijksoverheid.nl naleven bij een bezoek aan onze praktijk?

Wilt u de regels van de Rijksoverheid.nl naleven bij een bezoek aan onze praktijk?

Update met betrekking tot het coronavirus

Update met betrekking tot het coronavirus
14 december 2020 Erik Balster

Uit voorzorg en veiligheid voor u en onze medewerkers informeren wij u over ons aangepaste beleid in verband met het coronavirus dat momenteel wereldwijd in het nieuws is.

  1. Alle vestigingen van Kemerink voet & beweging blijven geopend voor noodzakelijke medische zorg. Alle cliënten die geen ziekteverschijnselen van een corona-infectie hebben kunnen voor noodzakelijke zorg in aanmerking komen. De afspraken met onze adviseurs in het ziekenhuizen vinden geen doorgang. Wilt u weten of dit voor u van toepassing is, neem dan contact op met Kemerink.
  2. Met het oog op het coronavirus hanteren wij een aangescherpt hygiëne-protocol:indien u in risicogebieden bent geweest en/of u klachten heeft die kunnen passen bij het coronavirus (verkouden, hoesten, keelpijn, niezen, kortademigheid, koorts), blijf dan thuis.
 • Bent u 70 jaar of ouder en heeft u onderliggend lijden (bijvoorbeeld een chronische ziekte zoals diabetes mellitus of een hart- of longaandoening), neem dan contact met ons op voordat u naar Kemerink komt.
 • Indien u in contact bent geweest met een patiënt met het coronavirus, neem dan contact op met uw vestiging. Wij bieden u als alternatief een telefonische afspraak daar waar mogelijk.
 • Onze medewerkers zullen u de komende tijd geen hand geven vanwege besmettingsgevaar en houden tijdens de behandeling gepaste afstand, daar waar mogelijk. Voor, tijdens en na iedere afspraak hanteren wij een streng hygiëne-protocol en gebruiken o.a. desinfecterende handgel en/of handschoenen naast onder andere de gangbare RIVM instructies.
 • Voor ieders veiligheid vragen wij u om alleen naar uw afspraak te komen. Indien u noodzakelijkerwijs een begeleider nodig heeft, beperk dit dan tot maximaal 1 persoon.
 • Om dezelfde reden bieden wij de komende tijd geen zelf-service koffiefaciliteiten meer aan voor cliënten en begeleiders die in de wachtkamer wachten.
 • De pen waarmee u schrijft, mag u meenemen, en desinfecteer uw handen voorafgaand aan de afspraak. Hiermee verkleinen we eventueel besmettingsgevaar.
 • Wij blijven beschikbaar voor (noodzakelijke) afspraken, op verzoek van artsen of instellingen.

 

Heeft u andere vragen, dan kunt u telefonisch contact op nemen met ons. Deze informatie is bijgewerkt tot en met 28 april. Voor de meest actuele berichtgeving over het coronavirus verwijzen wij naar de website van het RIVM of Rijksoverheid.nl

Namens alle medewerkers vragen wij begrip hiervoor.

Hartelijk dank voor uw medewerking.