Tel: (038) 453 13 37 E-mail: info@kemerink.nl

Info & tips

Wanneer heb ik wel of geen recht op een vergoeding van mijn zorgverzekeraar? Wat verstaat mijn verzekeraar eigenlijk onder een orthopedische schoen? Waarop moet ik letten als ik handgemaakte zolen of schoenen draag? En: hoe heb ik zolang mogelijk plezier van de voorzieningen? Hier vindt u allerhande praktische informatie en tips.

Zorgverzekering

Hoe zit het met vergoedingen?

Schoenen: gebruik & onderhoud

Hoe houdt u zo lang mogelijk plezier van uw schoenen?

Zolen: gebruik & onderhoud

Hoe houdt u uw zolen in topconditie?

Reparatie & Garantie

Wat moet u doen als er iets stuk gaat?

“Ik heb mijn eerste paar orthopedische schoenen in 61 jaar. Je gelooft het niet, het was instappen en wegwezen. Eindelijk een stabiele houding. Dat is voor mij de grootste winst: door meer stabiliteit heb ik mijn zelfvertrouwen terug!” – Ingrid

 

Bekijk alle klantbeoordelingen

Nieuwsbrief

Stuur mij de nieuwsbrief (maximaal 1 per week) zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen en evenementen van Kemerink voet & beweging.

Uitschrijven kan op elke gewenst moment via de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief.

Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Geen spam. Bekijk onze privacy voorwaarden.

Bewegen en MS

Op 29 mei organiseert de Vogellanden het Evenement Bewegen en MS in de Vogellanden. Op deze dag zullen er verschillende interessante workshops zijn rondom de ziekte MS.

Ook Kemerink zal, als sponsor van deze dag, zichtbaar zijn op dit evenement. Er zullen verschillende interessante informatiefolders van ons klaar liggen en ook vind u een leuke gadget van ons in de goodybag. U kunt zich inschrijven via de website van de Vogellanden: