Wilt u de regels van de Rijksoverheid.nl naleven bij een bezoek aan onze praktijk?

Wilt u de regels van de Rijksoverheid.nl naleven bij een bezoek aan onze praktijk?

Stap 1 – Onderzoek

Om te komen tot een goede podologische diagnose en een effectief behandelplan, is de informatie van de huisarts of een andere verwijzer belangrijk voor ons. Op basis hiervan gaan we uitgebreid met u in gesprek over de historie en de aard van uw klacht. Er volgt een voetonderzoek, dit heet een anamnese. Dit onderzoek doen we geregeld in combinatie met een scan van uw totale bewegingsapparaat. Dan onderzoeken we ook de stand van de rug, de heupen en de knieën. Door de verschillende afdrukmethodes kunnen we uw houdingskenmerken vaststellen en vastleggen. Met blauwdrukken, een digitale scan of een schuimafdruk kunnen we exact bepalen waar en hoe we moeten corrigeren en behandelen. Voor orthopedische schoenen ontwikkelen we een houten of gipsen leest.

Krijgt u bijvoorbeeld een voetanalyse dan kijkt de adviseur naar de totale stand van het lichaam vanaf de voeten. Er zijn verschillende metingen mogelijk, bijvoorbeeld van de beenlengten en van de rug. Ook kan een drukmeting van de voeten worden gemaakt om de mate van belasting te bepalen. Voet- en blauwafdrukken worden gemaakt om af te lezen wat voor type voet u heeft: normaal, hol- of platvoet.

Online (beeldbel)consult

Problemen met de voeten zijn erg vervelend. De zwaartekracht zorgt ervoor dat u bij iedere stap door de druk de hinder ervaart. Wat moet je doen als je bijvoorbeeld geen tijd hebt om een bezoek bij Kemerink te plannen, of wanneer je noodgedwongen thuis moet blijven? Wij hebben hier een nieuwe oplossing voor.

Een beeldbelconsult met een van de adviseurs van Kemerink

U kunt uw analyse door middel van een beeldbel consult met de behandelaar houden en uw voetklachten bespreken. De behandelaar stelt een passende behandeling voor.

Innovatie

Kemerink loopt al jaren voorop als het gaat om innovatie in de voetzorg, In de breedste zin van het woord, vandaar dat wij ook Totale Voetzorg bieden. Wij kunnen u dan ook online (beeldbel)consulten aanbieden, waarbij u als cliënt kunt profiteren van de best mogelijke voetzorg, vanuit uw eigen huis.

De wereld is continu in beweging, en Kemerink beweegt mee! Nieuwe mogelijkheden en veranderende omstandigheden zorgen ervoor dat wij continue op zoek zijn naar de beste oplossing.

Digitale zorg

Heeft u ook pijnklachten tijdens het bewegen en wilt u hier graag zo snel mogelijk mee worden geholpen? Maak dan een afspraak voor een online consult. Wat u hiervoor nodig heeft is een pc of laptop (met camera en microfoon), een tablet of smartphone met een internetverbinding.

Voorwaarden voor een prettig verlopend beeldbelcontact:

  • U zit in een rustige ruimte met geen lawaai en voldoende privacy.
  • Er is voldoende licht in de ruimte, maar de zon valt niet op uw camera.
  • Uw laptop, PC of mobiel staat stevig zodat het beeld scherp is.
  • Als cliënt log jij als eerste in, u komt dan in de digitale wachtkamer. De adviseur zal u vervolgens toelaten.

Online (beeldbel)consult Kemerink en de vergoedingen

Ook voor online consulten kunt u vergoeding krijgen vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Vraag naar de mogelijkheden die er zijn vanuit uw verzekering. Voor de meeste diensten hoeft u geen verwijzing te hebben van de huisarts. Bekijk onze site voor de vergoedingen

Wilt u gebruik maken van een online consult, laat geheel vrijblijvend uw gegevens achter in het contactformulier (onder aan deze pagina staat de link). U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons. Heeft u vragen en wilt u graag een van onze medewerkers spreken? Bel dan naar 038-4531337.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak

Contact