Tel: (038) 453 13 37 E-mail: info@kemerink.nl

Over ons

Bij Kemerink voet & beweging werken specialisten die al meer dan 50 jaar actief zijn in totale voetzorg. We ontwikkelen voetproducten en –diensten op maat op basis van de nieuwste trends en technologieën. Denk aan orthopedische en semi-orthopedische schoenen, correctie- en steunzolen, podotherapeutische zolen, echografie en diverse therapieën. Dat doen we voor alle leeftijden. Kinderen die ondersteuning nodig hebben in de ontwikkeling van hun motoriek, volwassenen die een oplossing zoeken voor meer voet- en bewegingscomfort en ouderen die hulp willen bij het ondervangen van een mobiliteitsbeperking.

Ons team

Wie zijn we en wat doen we?

Waar we voor gaan

Wat wij belangrijk vinden in ons werk met u

Kwaliteit

Hoe we onze kwaliteit en werkwijze borgen

Vacatures

Lees hier naar welke professionals we op zoek zijn

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak

Contact

Bewegen en MS

Op 29 mei organiseert de Vogellanden het Evenement Bewegen en MS in de Vogellanden. Op deze dag zullen er verschillende interessante workshops zijn rondom de ziekte MS.

Ook Kemerink zal, als sponsor van deze dag, zichtbaar zijn op dit evenement. Er zullen verschillende interessante informatiefolders van ons klaar liggen en ook vind u een leuke gadget van ons in de goodybag. U kunt zich inschrijven via de website van de Vogellanden: