Tel: (038) 453 13 37 E-mail: info@kemerink.nl

Partners

Kemerink voet & beweging werkt samen met vele externe partijen. Hieronder vindt u een selectie van onze partners.

Expertisecentrum voet & beweging
Hier vindt u alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. U kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van uw loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van uw sportprestaties. Er is een integraal expertteam dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport. Kemerink voet & beweging is kennis- en innovatiepartner van Expertisecentrum voet & beweging.

www.voetenbeweging.nl

Isala Orthopedie
Bij klachten aan uw bewegingsapparaat kunt u terecht op de afdeling Orthopedie van ziekenhuis Isala. Het bewegingsapparaat bestaat uit botten, gewrichten, spieren, pezen en (gewrichts)banden. Op deze afdeling zijn dertien orthopedisch chirurgen aan het werk met elk hun eigen aandachtsgebieden en ervaring. Ze leveren oplossingen voor klachten aan knieën, heup, schouder, rug, voet en enkels.

http://www.isala.nl/patienten/specialismen-centra/orthopedie

Isala revalidatie
U kunt bij de polikliniek Revalidatiegeneeskunde van Isala terecht met uitlopende klachten zoals pijnsyndromen, uitgebreide letsels van bijvoorbeeld handen, specifieke problemen zoals spasticiteit, enkelvoudige orthopedische problematiek, spier,- en zenuwaandoeningen en amputaties.

Om u zo goed mogelijk te behandelen, werkt de polikliniek revalidatie samen met andere poliklinieken. Dit zijn zogenoemde multidisciplinaire teams zoals het diabetisch voetenspreekuur, de werkgroep perifere zenuwletsels, het team spina bifida en een pijnwerkgroep.

http://www.isala.nl/patienten/specialismen-centra/revalidatiegeneeskunde

Vogellanden
Vogellanden is een centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde. Het centrum biedt specialistische revalidatie aan kinderen en volwassenen. Volwassenen kunnen bij Vogellanden terecht voor klinische en poliklinische revalidatie. Een team van professionals helpt onder andere bij het revalidatieproces na ziekte, CVA, trauma of een aangeboren afwijking. De revalidanten worden hier gecoacht naar een zo goed en zelfstandig mogelijk leven.

Kinderrevalidatie van Vogellanden bestaat uit een uitgebreid poliklinisch behandelaanbod voor kinderen met motorische stoornissen. De zorg wordt geleverd door verschillende behandel- en kennisteams. Kinderen jonger dan 4 jaar worden behandeld binnen de zogeheten Vroegbehandeling en de Therapeutische Peutergroepen. Oudere kinderen worden gezien in het behandelteam 4-18 jarigen of in het team dat werkt op onderwijscentrum de Twijn (mytylschool).

www.vogellanden.nl

Voetcentraal
Voetcentraal bestaat uit zeven gerenommeerde orthopedisch schoentechnische bedrijven die nauw samenwerken. Kemerink voet & beweging is er een van. Doel van de samenwerking is de bundeling van krachten op het gebied van kennis, ervaring én vakmanschap. Samen staan we sterk en samen zijn we beter, met een brede visie op voetenwerk waarin u centraal staat. Zo kunnen we adequaat en alert reageren op uw vragen en klachten. Welke aanpassing is voor u het meest zinvol? Hoe kunnen we uw klachten het best en het snelst oplossen? Samen komen we tot een betere oplossing. Een van de initiatieven is een gezamenlijk digitaal schoenmodellenboek, te vinden op schoenmodel.nl/kemerink

www.voetcentraal.nl

Nieuwsbrief

Stuur mij de nieuwsbrief zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen en evenementen van Kemerink voet & beweging.