We zijn vanaf 22 december 12:00 uur t/m 1 januari 2024 gesloten.

We zijn vanaf 22 december 12:00 uur t/m 1 januari 2024 gesloten.

Partners

Kemerink voet & beweging werkt samen met vele externe partijen. Hieronder vindt u een selectie van onze partners.

Expertisecentrum voet & beweging
Hier vindt u alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. U kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van uw loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van uw sportprestaties. Er is een integraal expertteam dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport. Kemerink voet & beweging is kennis- en innovatiepartner van Expertisecentrum voet & beweging.

www.voetenbeweging.nl

Isala Beweegcentrum

De medisch specialisten binnen het Isala Beweegcentrum zijn afkomstig uit verscheidene disciplines en werken intensief samen. Daardoor ontstaat een brede kijk op uw bewegingsklacht. Door de nauwe samenwerking binnen het IBC kan uw medisch specialist ook gemakkelijk andere specialisten betrekken bij uw behandeling, binnen én buiten het IBC. Een behandeling in ons centrum geeft u dus snelle toegang tot de meest passende medisch specialist.

In het multidisciplinair behandelteam van het Isala Beweegcentrum werken de volgende specialismen nauw samen; Orthopedie, Revalidatiegeneeskunde en Sportgeneeskunde. Samen bieden zij zorg aan het bewegingsapparaat in de volle breedte: van basis- tot hooggespecialiseerde topzorg. Van prothesen tot kruisbandreconstructies in de knie, revalidatietrajecten, kinderorthopedie en complexe wervelkolomchirurgie voor rugpatiënten.

Bezoek onze website voor meer informatie: http://www.isala.nl/patienten/specialismen-centra/beweegcentrum/

Vogellanden
Vogellanden is een centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde. Het centrum biedt specialistische revalidatie aan kinderen en volwassenen. Volwassenen kunnen bij Vogellanden terecht voor klinische en poliklinische revalidatie. Een team van professionals helpt onder andere bij het revalidatieproces na ziekte, CVA, trauma of een aangeboren afwijking. De revalidanten worden hier gecoacht naar een zo goed en zelfstandig mogelijk leven.

Kinderrevalidatie van Vogellanden bestaat uit een uitgebreid poliklinisch behandelaanbod voor kinderen met motorische stoornissen. De zorg wordt geleverd door verschillende behandel- en kennisteams. Kinderen jonger dan 4 jaar worden behandeld binnen de zogeheten Vroegbehandeling en de Therapeutische Peutergroepen. Oudere kinderen worden gezien in het behandelteam 4-18 jarigen of in het team dat werkt op onderwijscentrum de Twijn (mytylschool).

www.vogellanden.nl

Voetcentraal
Voetcentraal bestaat uit zes gerenommeerde orthopedisch schoentechnische bedrijven die nauw samenwerken. Kemerink voet & beweging is er een van. Doel van de samenwerking is de bundeling van krachten op het gebied van kennis, ervaring én vakmanschap. Samen staan we sterk en samen zijn we beter, met een brede visie op voetenwerk waarin u centraal staat. Zo kunnen we adequaat en alert reageren op uw vragen en klachten. Welke aanpassing is voor u het meest zinvol? Hoe kunnen we uw klachten het best en het snelst oplossen? Samen komen we tot een betere oplossing. Een van de initiatieven is een gezamenlijk digitaal schoenmodellenboek, te vinden op schoenmodel.nl

www.voetcentraal.nl

Nieuwsbrief

Stuur mij de nieuwsbrief (maximaal 1 per week) zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen en evenementen van Kemerink voet & beweging.

Uitschrijven kan op elke gewenst moment via de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief.

Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Geen spam. Bekijk onze privacy voorwaarden.