Wilt u de regels van de Rijksoverheid.nl naleven bij een bezoek aan onze praktijk?

Wilt u de regels van de Rijksoverheid.nl naleven bij een bezoek aan onze praktijk?

Kwaliteit

We waren een van de eerste bedrijven in de orthopedisch schoentechnische branche in Nederland met het certificaat van het Erkenninginstituut voor orthopedische schoentechnische bedrijven (SEMH). Met dit certificaat bewijzen we elke dag weer dat we op een efficiënte manier werken aan een structurele, hoge kwaliteit van onze dienstverlening volgens de laatste normen op het gebied van milieu en veiligheid. Verder zijn we gecertificeerd vanuit de Nederlandse vereniging van Podotherapeuten en staan wij ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en Stichting Loop, de brancheorganisatie voor register-podologen.

U heeft een klacht
We vinden het heel belangrijk dat u vakkundig wordt geholpen en dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat wij niet geleverd hebben wat u verwachtte van ons. De snelste en beste oplossing is dan om dit rechtstreeks met uw adviseur te bespreken. Mocht u er samen niet uitkomen of u bespreekt dit liever niet, stuur dan uw schriftelijke klacht naar info@kemerink.nl. t.a.v. de heer J. Haagen. Wij nemen uw klacht zo snel mogelijk in behandeling en laten u binnen vijf werkdagen weten hoe we aan een oplossing gaan werken. Het is ook mogelijk om een klachtenformulier na uw bezoek in te vullen.

Mochten we er om een of andere reden samen niet uitkomen dan kunt u contact opnemen met NVOS (orthopedische schoentechniek), Stichting Loop (register-podologie) en Kwaliteitregister paramedici (podotherapie (https://www.podotherapie.nl/client/ontevreden/) en fysiotherapie).

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak

Contact