Tel: (038) 453 13 37 E-mail: info@kemerink.nl

Hulpmiddelen

Soorten hulpmiddelen

Teenorthese
Een correctie van bijvoorbeeld bij hamer- en klauwtenen, een betere drukverdeling of het voorkomen van irritatie aan de tenen. In dit soort gevallen is het goed om een teenorthese te laten aanmeten. Een teenorthese is gemaakt van siliconen in verschillende hardheden, afhankelijk van de steun of correctie die nodig is. De orthese wordt op maat worden gevormd. Ook bij likdoorns of eelt kan een teenorthese een uitkomst zijn; meestal verdwijnen de klachten dan voorgoed. Het inlopen en het draagcomfort van een teenorthese vragen om tijd. Meestal kunt u na twee weken de orthese de hele dag dragen.

Loophulpen
U kunt bij ons terecht voor wandelstokken, krukken en stokken op maat en in verschillende uitvoeringen, zowel met een normaal als een anatomisch handvat.

Bewegen en MS

Op 29 mei organiseert de Vogellanden het Evenement Bewegen en MS in de Vogellanden. Op deze dag zullen er verschillende interessante workshops zijn rondom de ziekte MS.

Ook Kemerink zal, als sponsor van deze dag, zichtbaar zijn op dit evenement. Er zullen verschillende interessante informatiefolders van ons klaar liggen en ook vind u een leuke gadget van ons in de goodybag. U kunt zich inschrijven via de website van de Vogellanden: